Strigator la cer! Un copil de 4 ani, abandonat in scara unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei

108

Doi bărbați sunt cercetați pentru rele tratamente aplicate minorului și abandon de familie după ce marți seară, 28 decembrie, un copil de aproximativ 4 ani a fost găsit singur în scara unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Cei doi, tatăl și bunicul minorului, nu anunțaseră dispariția acestuia.

Micuțul a fost preluat într-un centru de asistență socială și, după cercetările polițiștilor, a doua zi au fost identificați tatăl și bunicul acestuia.

Loading...

”În seara de 28 decembrie 2021, prin apel 112, Secția 7 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că în scara unui bloc de din sectorul 2 a fost găsit un băiețel, de aproximativ 4 ani, care nu a putut decât să își spună numele.

Minorul a fost plasat de urgență într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, fiind declanșate cercetări pentru identificarea familiei, având în vedere că nimeni nu a sesizat dispariția copilului.

În această dimineață, Serviciul de Investigații Criminale Sector 2 Poliție a reușit identificarea și depistarea tatălui și a bunicului care au fost conduși la secția de poliție.

În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului și abandon de familie, urmând a se stabili contextul în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul Poliției, potrivit Ziare.com.