LPF anunta cand se reia campionatul si care este programul de desfasurare al etapelor ramase din Liga 1

75

Liga Profesionista de Fotbal a publicat datele in care etapele ramase din play-off-ul, respectiv play-out-ul Ligii 1, ar putea avea loc, din ce stim pana acum.

Inainte de suspendarea Ligii 1 cauzata de pandemia de COVID-19, doar doua etape din play-off si play-out se disputasera.

Loading...

Oficialii LPF au publicat un posibil scenariu de desfasurare a etapelor de campionat ramase. Conform acestuia, campionatul ar fi reluat pe 6 iunie si s-ar incheia pe 26 iulie. Asadar, mai putin de doua luni pentru 8 etape de play-off si 12 de play-out.

Cu toate acestea, oficialii Ligii au tinut sa sublinieze faptul ca „scenariul poate sa suporte modificari in functie de evolutia situatiei generate de COVID-19 si deciziile autoritatilor competente”, scrie gsp.ro.

CFR Cluj este liderul Ligii 1, urmata de FCSB si de CS U Craiova. Locurile de retrogradare sunt ocupate de Voluntari, Chindia Targoviste si Academica Clinceni.

Cupa Romaniei, competitie in care au ramas doar 4 echipe (Dinamo, Poli Iasi, Sepsi OSK si FCSB), ar reveni cu turul „semifinalelor” pe 24 iunie. Returul s-ar disputa pe 15-16 iulie, in timp ce marea finala ar avea loc pe 29 iulie.