Ianis Hagi s-a inteles cu noua echipa! Va evolua in Champions League

19

Dinastia Hagi merge mai departe. Ianis Hagi s-a inteles cu oficialii celor de la Genk, grupare pentru care va evolua de acum inainte. Genk este campioana Belgiei si va evolua direct in grupele UEFA Champions League, asa cum isi dorea Hagi senior.

Loading...

„Maine dimineata va face vizita medicala. Echipa se afla in Olanda, unde sta in cantonament pana duminica. Ar putea veni aici pentru a-si cunoaste noii colegi”, a spus Kjell Doms, responsabil de Genk la Heet Latste Nieuws, pentru GSP.ro.

Ianis Hagi a aterizat in urma cu scurt timp la Bruxelles, dar a refuzat sa ofere declaratii jurnalistilor prezenti la aeroport. Alaturi de Ianis se afla si Gica, tatal sau, cel care negociaza ultimele detalii financiare ale mutarii, dar si Gica Popescu si George Ogararu.

„Decarul” Viitorului ar urma sa faca vizita medicala vineri. in ultimele saptamani, Dimitri de Conde, director tehnic la gruparea belgiana, si Felice Mazzu, antrenorul lui Genk, au negociat intens transferul lui Ianis, noteaza nieuwsblad.be. Potrivit aceleiasi surse, Gheorghe Hagi si Gica Popescu, antrenorul si presedintele Viitorului, il insotesc pe Ianis in Belgia pentru a finaliza negocierile.

Hagi jr. va semna pe 3 ani cu Genk si va incasa un salariu de 1,5 milioane de euro anual. Suma tranzactiei nu e inca stabilita, dar oscileaza intre 8 si 10 milioane de euro.

Cum Genk a castigat titlul in ultimul sezon, campioana Belgiei va evolua in grupele Champions League, un salt fabulos pentru Ianis Hagi, care va juca la „Masa Bogatilor”.

Initial, Genk a inaintat o oferta de 4 milioane pentru transferul lui Ianis, refuzata insa de Viitorul. Evolutiile convingatoare in tricoul Romaniei U21 la Euro 2019, unde a marcat doua goluri, i-au convins pe belgieni sa bage mana adanc in buzunar.