Firea si Pandele vor sa se bata pentru Cotroceni! Gabriela Firea anunta ca ia in calcul sa candideze la Presedintie

57

Cuplul Firea – Pandele vizeaza cea mai inalta functie in stat. Pandele si-a anuntat primul intentia, iar Gabriela Firea a declarat ca nu exclude posibilitatea de a candida la Presedintia Romaniei. Ea negat insistent pana acum ca are de gand sa intre in cursa pentru Cotroceni.

Loading...

”Suta la suta. Sunt membru PSD, chiar daca am fost data afara la un moment dat din toata functiile politice. Sunt membru PSD, imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale pe care il voi sustine din tot sufletul. Sub nicio forma nu as fi de acord ca PSD sa arunce un iepure in cursa prezidentiala sau un candidat fara sanse care sa faca usoara lupta candidatilor de pe dreaapta”, a declarat Gabriela Firea.

Intrebata daca nu exclude posibilitatea de a fi chiar ea candidatul PSD, Firea a raspuns: „Nu exclud!”.

Firea a adaugat ca va face in cursul saptamanii viitoare mai multe precizari despre planurile sale de viitor, politice si administrative.

”Saptamana viitoare imi voi relua activitatea la Primarie si activitatea politica si voi clarifica intentiile mele atat la Primarie, cat in ceea ce priveste intentiile mele politice.

Ma voi intalni cu analistii, cu reporterii intr-o sedinta informala si ulterior voi organiza o conferinta de presa.

Dumneavoastra sunteti un om inteligent si puteti interpreta cum doriti ceea am spus eu. Cred ca este normal sa aduc clarificari si imi voi asuma acele decizii pe care le voi anunta, asa cum am facut de fiecare data.

Eu sunt un om responsabil si stiu ca poate acum cativa ani nimeni nu-mi dadea nicio sansa sa castig alegerile pentru Primaria Capitalei. Faptul ca de multe ori am fost lovita de mai multe ori din interiorul PSD, asta m-a intarit.

Sunt membru PSD, imi doresc un candidat PSD la prezidentiale. Sub nicio forma nu-mi doresc ca PSD sa arunce in cursa un iepuras, care sa faca usoara misiunea adversarilor nostri”, a spus Gabriela Firea.

Sotul Gabrielei Firea, Florentin Costel Pandele, a anuntat ca intentioneaza sa candideze la Presedintie.