Sociologul de casa al PSD prevesteste apocalipsa dupa Dragnea: Partidul ca va intra intr-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni!

5

Sociologul Marius Pieleanu, apropiat de PSD, a declarat la Antena 3 ca exista sanse ca actuala conducere PSD sa aleaga o alta persoana decat cea indicata pe primul loc in sondajele care masoara popularitatea si intentia de vot a cetatenilor, candidat ce va fi ales de liderii social-democrati la Congresul PSD din 3 august.

Loading...

„Este posibil sa il aleaga pe cel de pe pozitia numarul doi din sondaj, insa este absolut imposibil si ar fi o greseala daca ar da un nume care este situat pe alte pozitii in sondaj. Ar fi o greseala fatala. PSD daca nu reuseste sa se duca in turul doi, mi-e teama ca va intra intr-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni”, a precizat sociologul Pieleanu.

„Exista o dificultate in identificarea celei mai bune solutii pentru care PSD sa-si asigure trecerea in turul doi. Sunt mai multi prezidentiabili care si-au manifestat dorinta. Printre ei se afla si Serban Nicolae, Gabriela Firea, Mihai Fifor, domnul Tariceanu ca o posibilitate de alianta. PSD are avea ce sa aleaga”, a adaugat Marius Pieleanu.

Sociologul s-a aratat insa sceptic cu privire la sansele PSD de a accede in turul II al prezidentialelor, sustinand ca nici un candidat de talia lui Ion Tiriac nu ar intra in turul II daca este sustinut de PSD.