Spartacus, scandalagiul care a pornit „revolutia” in Rahova: Sa vina politia, ii rastorn! Sa vina militarii! Dupa ce au venit autoritatile: „Imi pare rau!”

353

„Sa-nnebunesc daca nu vine jandarmeria, ii rasturnam. M-am jurat pe copii mei. Eu cu fratii mei, si cu nepotii mei! Cum vine prima masina, cum ii rasturnam. Mars, da-i in p**a mea de aici, varule! – spune, pe o filmare live pe Facebook, Spartacus, scandalagiul care a declansat altercatiile din Rahova de duminica seara.

Politia, Jandarmeria si luptatori SAS au intervenit in forta, duminica seara, in cartierul bucurestean, dupa ce o petrecere care nu respecta ordinele de restrictie era in toi. Fortele de ordine au intervenit, dar lucrurile au degenerat si, pe fondul violentelor, au facut si uz de arme.

Loading...

Inainte, insa, de interventia Politiei, in Rahova cei care organizau petrecerea au transmis live pe Facebook de la „eveniment”.

Politistii au condus la audieri 37 de persoane implicate in conflictul derulat duminica seara in sectorul 5, dupa ce la fata locului au intervenit mai multe forte de ordine care au fost nevoite sa faca si uz de armamentul din dotare.

„La acest moment, 37 de persoane au fost conduse la audieri”, au precizat reprezentantii Politiei Capitalei. Noua persoane au fost retinute in urma conflictului care a avut loc duminica seara in cartierul Rahova din Capitala, unde pentru aplanarea scandalului politistii au tras mai multe focuri de arma.