Gabriela Firea fuge de intalnirea cu diaspora de pe 10 august! „Lasitate, frica si fuga de raspundere”

7

Primarul general, Gabriela Firea, si-a delegat atributiile catre viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, pentru zilele de 8 -11 august, adica inclusiv 10 august, zi in care este anuntat iar protest in Piata Victoriei.

Loading...

„Gabriela Firea, pentru a doua oara dai bir cu fugitii pe 10 August. Spui ca vrei sa conduci O TARA, dar fugi din fata unui oras, exact cand este nevoie de tine? Lasitate, frica si fuga de raspundere… acestea sa fie calitatile pe care romanii le cauta la liderii lor?”, noteaza consilierul general Ciprian Ciucu (PNL) pe Facebook.

Potrivit unui document publicat de Ciprian Ciucu, perioada in care primarul general si-ar fi delegat atributiile catre viceprimarul Aurelian Badulescu este cuprinsa intre zilele 8-11 august.

„10 August, deci Firea dispare din peisaj. La fel ca data trecuta, ii deleaga si acum lui Badulescu atributiile pe ordine publica. Dar ce sa vezi, atributiile de primar pot ajunge chiar mai jos, la Seful Politiei Locale. Asta daca si Badulescu alege sa dispara si el ca magarul in ceata”, a scris consilierul PNL, pe Facebook.

Potrivit documentului publicat de Ciucu, viceprimarul Aurelian Badulescu va fi sprijinit, „in exercitarea atributiilor” de catre seful Politiei Locale din Bucuresti, Mihai Rasica.

Anul trecut, pe 10 august, Gabriela Firea s-a aflat intr-o vizita de lucru in Estonia.