Fostul presedinte Emil Constantinescu anunta ca a scapat de doua atentate teroriste!

3

Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a sustinut, miercuri, in timpul lansarii cartii „Emil Constantinescu 80 – Om de stiinta, om de stat. Marturii” ca a scapat de doua atentate teroriste multumita unei „extraordinare pronii ceresti”.

Loading...

”Cand am fost cu colegul meu Popescu, in ’80, la un congres in Franta, ca sa vezi ce inseamna destinul: Dupa ultima zi, trebuia sa mai stam o zi la Venetia ca eram in circuit. Hai sa mancam. Seara, am schimbat trenul, iar a doua zi am vazut la televizor ca teroristii au aruncat in aer exact vagonul acela al nostru!”, a relatat Constantinescu.

Un alt atentat din care a scapat a avut loc la Berlin.

”Am fost recent la un targ de Craciun la Berlin. Am plecat, am ajuns la aeroport si am primit telefon de la Alina Stan ca a avut loc un atentat chiar in locul unde fusesem cu o ora si jumatate inainte! Deci, sunt un beneficiar al acestei extraordinare pronii ceresti. Nu cred ca aceasta este importanta. Important este nu cat traiesti, ci cum traiesti si modul cum faci alegeri in anumite rascruci ale vietii”, a mai spus Emil Constantinescu.