Doi politisti, surprinsi de un trecator dupa ce au parcat neregulamentar! Reactia Politiei

59

Un barbat din Bucuresti a publicat, marti, imagini pe pagina de Facebook in care apar doi barbati imbracati in haine de politisti ce parcheaza masina neregulamentar, in zona Bulevardului Decebal, merg catre o casa de schimb valutar, dar cand sunt luati la rost se razgandesc si pleaca.

Loading...

Reactia Politiei la imaginile cu cei doi politisti:

„Cu privire la imaginile aparute in spatiul virtual, va aducem la cunostinta ca la nivelul Politiei Capitalei au fost dispuse verificari cu privire la conduita politistilor. Acestia sunt in perioada de tutela si se aflau intr-o invoire pentru rezolvarea unor probleme personale”.

Imaginile au fost surprinse de Alexandru C., care le spune politistilor ca au lasat masina pe avarii pe o trecere de pietoni. Masina nu este insa una de politie, ci un autoturism Audi inmatriculat in Maramures.

Acestia nu raspund si isi continua drumul pana la o casa de schimb valutar, insa nu mai intra si se intorc la masina.

Barbatul ii intreaba din nou daca au o urgenta, iar acestia il ignora. De remarcat insa ca niciunul dintre cei doi nu are tresele de politist.

Mai mult, dupa ce se urca in masina, cei doi sunt aproape de provocarea unui accident rutier, strecurandu-se in fata unui alt autoturism.