Diana Sosoaca s-a dezlantuit in plen: Ati stat ascunsi în Parlament, ca niste sobolani! V-ati pus cu mine, o sa va ia dracu pe toti!

401

Senatoarea independenta Diana Sosoaca a avut, miercuri, in plenul Senatului, un nou derapaj de limbaj. Aceasta a jignint-o pe liberala Nicoleta Pauliuc si i-a amenintat pe parlamentari, informeaza News.ro.

”Dati-va demisia! Vai, ce penibila esti! Penibilooo! Penibilooo ce esti! Vezi-ti de treaba ta, siguranta nationala! Pune-ti botnita aia pe ochi, sa nu te mai vezi. Esti plina de rautate! Toti se plang de rautatea ta! Cum iti bati joc de ei si ii injuri la Comisie. Asta mai stii? De ce nu spui cum ii injuri pe oameni la Comisie? Se plang toti de tine cum ii injuri si ii insulti pe oameni! Rusine sa iti fie, ca nu sunt slugile tale!”, a comentat Diana Sosoaca, din sala, in timp ce facea live pe pagina de Facebook, la interventia de la tribuna a senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc.

Loading...

Ulterior, senatoarea a cerut cuvantul de la tribuna, lansandu-se din nou in atacuri la toti parlamentarii, de la PSD, PNL si USR.

”Sunteti niste nerusinati. Si voi si ceilalti care ati stat ascunsi in Parlament, exact ca niste sobolani. PSD, PNL sunteti aceeasi mizerie, sunteti FSN-ul care a ajuns la putere. Este inacceptabil ceea ce faceti, v-ati batut joc! Aveti respect pentru poporul din tara. Nu sunt huligani, nu sunt niste nemernici, sunt poporul roman!”, a spus Sosoaca, referitor la protestul de marti de la Parlament.

”O groaza de analfabeti functionali in Parlamentul Romaniei”, a spus senatoarea.

Sosoaca a cerut un moment de reculegere pentru victimele Revolutiei romane, dar doar parlamentarii AUR s-au ridicat din banci.

”V-ati pus cu mine, o sa va ia dracu pe toti! O sa va iau pe rand pe fiecare, pana veti ceda in fata poporului roman. Nerusinatii din Parlament au tupeu, nu au tinut un moment de reculegere fata de revolutionari”, a mai spus ea pe Facebook.