Senatoarea Sosoaca dezvaluie ca IPS Teodosie i-a dat binecuvantarea sa intre in politica: „Accepta-ti destinul de jertfa, iti spun ca ai destin de jertfa si te opui, nu e bine sa te opui”

61

Senatoarea Diana Sosoaca sustine a IPS Teodosie al Constantei a incurajat-o sa intre in politica. Acum, ea ia in considerare si sa candideze la Presedintia Romaniei.

„Mi-aduc aminte ce mi-a spus Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie cand mi-a dat binecuvantarea sa intru in politica: Accepta-ti destinul de jertfa, iti spun ca mi-a spus ‘accepta-ti destinul de jertfa, iti spun ca ai destin de jertfa si te opui, nu e bine sa te opui. Ai un drum greu, accepta-l si eu iti dau binecuvantarea!’ Eu i-am spus ca nu vreau sa intru in politica si mi-a spus ca de aici ai facut cat ai putut, numai daca vei fi acolo (in Parlament) ne mai poti ajuta”, a afirmat Diana Sosoaca la Realitatea PLUS.

Loading...

Sosoaca a mai anuntat ca ia in calcul sa candideze la Presedintia Romaniei.

„Nu m-am gandit eu, dar s-a gandit o parte a poporului roman, dar am inteles ca trebuie sa ai legaturi externe foarte mari. Cred ca ar fi pentru prima data cand un om fara legaturi cu serviciile, fara legaturi externe, ar ajunge presedintele Romaniei. Si, ca sa parafrazez un mare politician, daca mi-o vor cere, o sa o fac!”, a mai spus Diana Sosoaca, conform Aktual24.