Diana Sosoaca a fost data afara din AUR: „Doamna nu a inteles regulile jocului”

184

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR, a anuntat miercuri deputatul AUR Dan Tanasa.

„Din pacate, va confirm aceasta informatie. Nu pot sa spun ca este o veste foarte buna, insa, din pacate, doamna Sosoaca nu a inteles care sunt regulile jocului in momentul in care esti demnitar al statului roman si este o decizie luata de catre forurile de conducere ale partidului. Domnul Tirziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Sosoaca anumite reguli de joc in cadrul Senatului, iar doamna Sosoaca inteleg ca vrea sa joace singura pe terenul dansei.

Loading...

Un senator al Romaniei nu are ce cauta la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe Facebook. S-au strans mai multe lucruri. E o decizia luata la capatul unui lung sir de intamplari in care a transmis ca nu e dispusa sa respecte cadrul statutar al partidului si reguli pe care trebuie sa le respecte orice demnitar al statului roman”, a spus Dan Tanasa la Antena 3, conform Aktual24.

Biroul de presa al AUR a transmis un comunicat in care a confirmat excluderea lui Sosoaca. ”Decizia a fost luata de senatorii Claudiu Tarziu si Sorin Lavric si este sustinuta de forurile de conducere ale partidului”, se afirma in comunicat.

Sosoaca a ajuns in AUR prin intermediul Partidului Neamul Romanesc, care este condus de fostul pesedist Ninel Peia. Este de asteptat ca si ceilalti parlamentari de la Neamul Romanesc, printre care se afla si Mircea Chelaru, sa fie dati afara din AUR sau sa demisioneze din aceasta formatiune.