Fosta PRM-ista Viorica Carcu, devenita trompeta AUR, arestata pentru proxenetism

2039

Viorica Ancuta Carcu, membru foarte activ al AUR, a fost arestata preventiv intr-un dosar al proxenetilor din Turda. Alte patru persoane urmeaza sa fie arestate in acelasi dosar. Carcu a militat puternic pe retelele de socializare in favoarea AUR.

Pe numele Ancutei Carcu a fost emis un referat de arest preventiv, anunta Gazeta de Cluj. Fost membru PRM, Carcu a intrat in AUR la finele anului trecut, in decembrie. Acum, bistriteanca este acuzata in dosarul proxenetilor din Turda, care actionau in Spania. Totodata, Parchetul Turda a facut si alte propuneri de arestare preventiva, in Dosarul „Proxenetii de Tenerife”. Este vorba despre Gheorghe Saiceanu, Sorin Alexoae si Robert Negoescu. Ei ar fi facut parte dintr-o retea mai vasta, scrie Aktual24.

Loading...

„Proxenetii din retea duceau fetele in Tenerife si Madrid pentru a le plasa pe strada. In momentul in care prostituatele aveau clienti erau obligate sa raporteze tot: locatie, sume incasate, cu cine merg etc”, mai mentioneaza sursa citata.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale au efectuat o serie de perchezitii, in data de 2 februarie, la Turda, in judetul Cluj, dar si in judetele Arges, Mures, Giurgiu, Dambovita, Suceava si Dolj, la locuintele unor persoane banuite de savarsirea infractiunilor de proxenetism, santaj, camata si influentarea declaratiilor. A fost vorba de o actiune complexa, desfasurata in colaborare cu ofiteri ai politiei spaniole.

Concomitent, in baza unui ordin european de ancheta, pe teritoriul Spaniei, respectiv in Madrid si Santa Cruz de Tenerife, au fost desfasurate un numar de 6 perchezitii domiciliare, la care a participat un politist din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Turda.