Dan Barna suna in 2020 ca un Voiculescu, Nastase, Udrea, Tariceanu Ponta si ca alti politicieni din garda veche

62

Dan Barna se victimizeaza inainte sa fi cazut drobul cu sare. Mai exact inainte sa aterizeze in spatiul public vreo dezvaluire bomba din cariera sa de consultant, asa cum s-a intamplat la alegerile prezidentiale de anul trecut. Sfatuit (neinspirat) poate de echipa de campanie sa fie proactiv si sa iasa primul sa spuna ca vor arunca spre mine fake news, Barna a “dezvaluit dezvaluirea” – „probabil, va fi din nou un spectacol mediatic legat de asta (activitatea firmei sale de consultanta – n.r.). Nu as fi surprins sa vad ca din nou se va mai inventa vreun dosar imaginar pentru a fi folosit doar in comunicare… Constat doar cu surpriza o suprapunere fix peste perioada campaniei electorale, ceea ce ridica semne de intrebare”, a declarat Dan Barna pentru Europa Libera.

Si el nu crede in coincidente, ba se declara, in interviu, surprins ca, dupa campania prezidentiala, moment in care subiectul a aparut in spatiul public, nu a fost contactat vreodata pentru a da explicatii, iar subiectul reapare acum in campania pentru parlamentare.

Loading...

Suna foarte cunoscut pentru oricine urmareste scena politica romaneasca. Pe 1 octombrie 2014, Elena Udrea era audiata la sediul DNA “intr-un dosar mai vechi” al lui Gheorghe stefan, zis Pinalti. Gheorghe stefan a fost presedintele interimar la organizatia PDL Neamt. Intrebata cum comenteaza convocarea la DNA, cu doua zile inainte de inceperea campaniei penru prezidentiale, Elena Udrea raspundea sec – “Eu nu cred in coincidente”.

De-a lungul ultimilor ani, presa a taxat derapajele politicienilor care, mai ales in preajma alegerilor, insinuau in platourile unor televiziuni ca DNA este o bata politica folosita pentru scoaterea unora dintre ei din joc. Salt in timp si iata ca Dan Barna suna in 2020 ca un Voiculescu, Nastase, Udrea, Tariceanu Ponta si ca alti politicieni din garda veche.

Barna nu doar ca suna ca ei cand se decide sa atace primul, dar pare sa aiba o parte din metehnele lor – cea mai grava fiind evident acordarea de contracte pe bani publici prietenilor de scoala. Detalii despre cum firma sa, Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare (DGG) a castigat milioane de euro sub pretextul facerii de bine, Rise Project a scris aici pe larg.

Sursa: stiripesurse