Cuplul prezidential Klaus si Carmen Iohannis au reprezentat Romania la ceremonia de intronare a Imparatului Naruhito al Japoniei!

8

Administratia Prezidentiala a dat publicitatii primele imagini cu Klaus si Carmen Iohannis de la ceremonia de intronarea a noului imparat al Japoniei, Naruhito. Astfel, seful statului a scris, marti, pe Twitter, ca a fost o onoare sa participe la ceremonia familiei imperiale japoneze. De asemenea, acesta publicat si o fotografie de la sosirea la ceremonie, alaturi de sotia sa.

Loading...

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a purtat frac si papion alb, iar Carmen Iohannis a avut o rochie de culoare turcoz, ca la sosirea la ceremonie, doar ca a optat pentru una cu umerii la vedere, in deschiderea banchetului imperial. De asemenea, in imagini familia prezidentiala apare alaturi de printul Charles, iar Iohannis a fost fotografiat dand mana cu imparatul Naruhito al Japoniei.

Iohannis s-a aflat la Tokyo unde a participat luni si marti la ceremonia de intronare a Majestatii Sale imparatul Naruhito al Japoniei, al 126-lea monarh nipon intr-o linie dinastica neintrerupta. Acesta si-a preluat prerogativele imperiale la data de 1 mai 2019, ulterior deciziei de a abdica asumate de catre Majestatea Sa Akihito, imparatul Emerit al Japoniei.