Cumpanasu s-a razgandit si anunta candidatura la Presedintie! „Spun unii ca ma catar pe cadavre. Bai, jegosilor, care cadavre? Nu exista nciun cadavru, nicio proba, aceste fete pana atunci sunt in viata”

6

Alexandru Cumpanasu a anuntat, joi seara, intr-un live pe Facebook ca incepe sa stranga semnaturi pentru a-si depune candidatura la Presedintie. El a negat vehement pana acum ca ar intentiona sa faca acest pas.

Loading...

„Va intreb pe voi: este cazul sa candidez la presedintia Romaniei? Este o intrebare foarte importanta pe care v-o adresez si am nevoie de sfatul dumneavoastra. Pentru cei care considera ca DA, vreau sa va spun ca timpul este extrem de scurt si este aproape imposibil. Spre satisfactia unor nemernici care astazi isi freaca mainile!”, a spus Alexandru Cumpanasu.

El a anuntat ca incepe sa stranga semnaturi, sa vada cata lume il sustine pentru Presedintia Romaniei.

„De aceea eu cred ca un om care vrea sa candideze la functia de presedinte si care nu vrea sprijinul partidul, si o spun clar, daca voi face asta nu vreau sprijinul lor, nu vreau sa le fiu dator, are parte si de dezavantaje. De aceea, pentru ca vad ca majoritatea dintre dumneavoastra spuneti ca este bine sa fac lucrul asta, as vrea sa ma conving ca este ceea ce trebuie, motiv pentru care, impreuna cu dumneavoastra, in zilele urmatoare, am sa fac acest exercitiu. Am sa incerc sa vad cate semnaturi putem strange, cati oameni vor sa lupte impotriva acestei cangrene sociale, cati oameni vor o Romanie fara clanuri. Fac un apel la dumneavoastra sa luam decizia impreuna dupa acest exercitiu. Pentru ca daca nu avem o sansa, trebuie sa stim de la inceput!”, a mai spus Alexandru Cumpanasu.

El si-a anuntat si proiectul cu care vrea sa intre in alegeri.

„Daca incep aceasta batalie si sa ajung acolo o fac cu un singur scop, sa rad clanurile interlope. Niciun candidat nu are scop sau viziune, niciunul nu este preocupat de clanurile astea. Presedintele are serviciile de informatii in subordine, este inacceptabil sa nu le folosesti. Este inacceptabil sa nu razi din temelii clanurile interlope

Eu cred ca Romania are nevoie de un presedinte care sa distruga aceste clanuri, sa faca din aceasta tara o tara fara niciun fel de abuz”, a spus Cumpanasu.

Alexandru Cumpanasu a anuntat, joi seara, ca incepe strangerea de semnaturi pentru a candida la Presedintia Romaniei. Cumpanasu spune ca va candida ca independent. El are nevoie de 200.000 de semnaturi.

„Am nevoie de parghii. Sa ii fereasca Dumnezeu sa am acele parghii pe mana. Voi incepe un travalug, toate vuvuzelele posibile, toti propagandistii posibili, toate lichelele vor incepe sa ma atace in orice fel. Sunt pregatit pentru orice. Cauza pentru care m-am hotrat sa lupt este mai importanta decat orice santaj.

Astept orice atac, vor pune un pret pe capul meu faca vad ca am sanse. Daca voi intra in cursa va spun doar atat, nu se vor abtine de la nimic.

Nu am structura de partid a lui Diaconu, care are doua partide in spate, nu am structurile uriase ale partidelor. Numai nu ajutorul dvs. pot reusi sa strang semnaturile.

Spun unii ca ma catar pe cadavre. Bai, jegosilor, care cadavre? Nu exista nciun cadavru, nicio proba, aceste fete pana atunci sunt in viata. Voi face tot ce imi sta in putinta sa le gasesc.

Voi pune pe Facebook un tabel pe care trebuie sa-l completam, sa imi trimiteti date dvs. de contact. Sa va ganditi cum pot strange aceste semnaturi, eu sunt singur.

Eu voi candida daca voi acea sprijinul poporului onest din aceasta tara”, a declarat Cumpanasu intr-un live pe Facebook.

„I-am intrebat pe parintii Alexandrei ce trebuie sa fac. O sa vedeti raspunsul pe care l-au dat acesti oameni. Mi-au spus cu simplitatea pe care ati vazut ca o au: ‘Sandule, noi credem in tine. Nu consideram ca are vreo legatura cu Alexandra, o tara intreaga are nevoie sa radem aceste clanuri’. Nu as fi facut pasul asta fara acordul lor, sunt oameni cu convingeri puternice, au nevoie sa isi creasca copilul care le-a ramas intr-un climat de siguranta. Am sprijinul lor”, a adaugat Cumpanasu.

El a mentionat apoi ca se va suspenda de la sefia CNMR pe perioada campaniei electorale. El si-a facut public si numarul de telefon pentru a vorbi cu sustinatorii: 0723000354.

Intrebat in cadrul unui interviu la TVR, in urma cu o luna, daca intentioneaza sa candideze la Presedintie, Cumpanasu a raspuns vehement ca nu are astfel de planuri.

„Nu. Atat de mult s-au chinuit unii nemernici sa spuna ca voi candida dupa ce am infiintat CNMR in urma cu patru ani… Unii au tinut-o langa ca voi candida. Nu am avut niciodata gandul de a candida. Daca mi-as fi dorit as fi facut-o. Daca voiam sa conduc tara as fi incercat sa candidez. Dar nu vreau. Forta coalitiei pe care am infiintat-o are o forta mult mai mare decat daca as fi maine presedintele Romaniei. Una peste alta, nu voi candida la nicio functie, stati linistiti! Si mai incetati dracului cu propaganda pe subiectul acesta!”, a declarat Alexandru Cumpanasu.