Cristian Tudor Popescu, reactie acida despre cazul fetitei violate din Galati: „De unde stii tu, ma? Cum iti permiti tu sa vorbesti, nemernicule?”

13

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu si-a exprimat indignarea fata de cazul fetei de 14 ani de la Galati violata, si plina de sange pe care politistii au refuzat sa o ajute. Gazetarul explica faptul ca atitudinea politistilor si a directorului de la DGASPC Galati si dispretul cu care minora este tratata au ca explicatie lipsa de aparare a fetei.

Loading...

„Care era pozitia geometrica a politistilor din masina fata de fata insangerata, va spun eu, pozitia era paralela. Acesti doi insi din masina care purtau uniforma nu aveau niciun gand sa coboare si sa-si intersecteze vreodata existenta cu aceasta fata. Deci ce descopera cetatenii in aceste zile? Pai cetatenii descopera cine este statul paralel. Statul paralel sunt ei, simpli cetateni, care nu au functii, nu au bani, sunt niste amarati, asta e statul paralel de care auzim de multa vreme. Statul este format din toti acesti politisti, procurori, M.A.I., Guvern, fiecare dintre ei isi spun in sinea lor, ca Ludovic al XIV: statul sunt eu! Cum sa fie statul o prapadita de 14 ani care cine stie cum a ajuns plina de sange acolo pe trotuar. Asta face parte din statul, care suntem noi? Nu dom’le, asta face parte din statul paralel.

Individul ala de la DGASPC, se apuca sa ne spuna cum ca nu a fost viol, ca a fost liber consimtit actul sexual, cu soc hemoragic, act sexual cu prietenul ei care o iubea mult, ne spune tot individul asta de la DGASPC. De unde stie? De ce ne spune el noua? Pai ca sa se asigure ca nu carecumva sa fie el tras la raspundere in vreun fel. si atunci procedeaza exact ca politistii din Caracal, exact ca omoratorul din Caracal, facand fetele, ‘catele in calduri’. Asta spune: ‘Dom’le, a avut mai multe contacte sexuale’. De unde stii tu ma? Cum iti permiti tu sa vorbesti, nemernicule? Ce treaba ai sa te bagi in vorba? Ce a fost acolo o sa discute anchetatorii cu fata! De ce se baga in vorba individul asta, din acelasi motiv pentru care fac asta si politistii din Caracal si omoratorul din Caracal: ca sa scape! Ca sa nu fie tras la raspundere ca ce si-a zis: ‘Pentru cine sa fiu eu tras la raspundere, pentru prapadita asta, care de fapt e o curva de 14 ani’, ca asta ne spune.

si nu degeaba ii spun eu nemernic, ca daca avea fata asta parinti, acum individul asta nu mai era el asa de bun povestitor, pentru ca s-ar fi trezit dat in judecata sau sa primeasca niste pumni in cap acum. Dar stie ca nu are cine ce sa-i zica, pentru ca asta e o amarata, atunci face el povesti, reprezentantul Protectiei Copilului, reprezentantul statului”, a comentat gazetarul la Digi24.