PSD demonstreaza ca nu vrea sa invete din greseli si vrea sa transforme Romania intr-un stat esuat! Noul sef al Politiei Caracal a picat rusinos examenul pentru aceasta functie cu 5,80 in urma cu doi ani!

115

Politia Caracal are de azi un nou sef. Costel Ghimis a sustinut in urma cu 2 ani un examen pentru aceasta functie, dar a picat rusinos cu nota 5,80. Intre timp fostul politist, demis dupa cazul Alexandra, a depus actele de pensionare, si cel mai probabil va primi o pensie de 12.000 de lei.

Loading...

Noul sef al Politiei Caracal, Costel Ghimis, a picat cu 5,80 concursul pentru aceasta functie sustinut in noiembrie 2017. Costel Ghimis a participat la concurs dupa ce in perioada iulie – decembrie 2017 a asigurat interimatul pentru aceasta functie. El picat concursul in fata contracandidatului sau, Nicolae Mirea, care a obtinut nota 7,95.

Costel Ghimis a ocupat anterior functia de seful biroului de ordine publica din Caracal. Rezultatele concursului pentru functia de sef al Politiei Caracal sunt si in prezent pe site-ul IPJ Olt.

Acesta a fost numit luni la conducerea Politiei Caracal.

La conducerea Politiei Caracal a fost imputernicit si un adjunct, respectiv inspectorul principal Nicusor tucma, care a ocupat pâna acum functia de sef al Sectiei 5 de Politie Rurala Deveselu.

Fostul ministru de Interne Nicolae Moga a anuntat pe 26 iulie ca va fi inlocuita conducerea Politiei Caracal din cauza modului in care a fost gestionat cazul disparitiei Alexandrei Macesanu.

Tot fostul ministru Nicolae Moga a decis schimbari din functiile de conducere si la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Olt, fiind incetate imputernicirile atât pentru seful inspectoratului judetean cât si pentru cei doi adjuncti ai sai. in locul fostilor sefi au fost imputerniciti Vasile Armasu in functia de sef al inspectoratului si Netoiu Laurentiu si Catalin Marin Comanceanu in cele doua functii de adjuncti.

Fostul sef al Politiei Caracal, comisarul sef Nicolae Mirea, a fost demis dupa interventia in cazul Alexandrei Macesanu, tânara de 15 ani care a sunat la 112 pentru a anunta ca a fost rapita. El declara atunci ca, din punctul sau de vedere, politistii au actionat „perfect” si nu are ce sa isi reproseze. El a depus actele pentru pensionare, iar deputatul USR Claudiu Nasui scria ca pensia politistului va fi de 12.000 de lei.