Cristian Tudor Popescu: Executia pripita a Vioricai Dancila arata un PSD disperat!

8

Cristian Tudor Popescu a declarat, luni, la Europa FM, ca graba PSD de a o executa pe Viorica Dancila este o „greseala”. „Este un semn de slabiciune: suntem slabiti, disperati”, a spus CTP.

Loading...

„Este o greseala a PSD-ului si o iesire in decor din stilistica obisnuita a partidului in cazul decapitarilor. De-a lungul vremii, Nastase, Geoana, Ponta, cand le-a venit vremea sa fie trasi, s-a lasat o perioada de timp sa treaca. Nu a fost executia pe loc.

O executie pripita da senzatia de criza, de graba, de slabiciune. Intotdeauna se lasa un timp pana la executie, si la executiile capitale se lasa un timp pana il omora, pentru a da senzatia de inexorabilitate, de implacabilitate a statului.

Daca o executa in 48 de ore de infrangere, este un semn de slabiciune: suntem slabiti, disperati. Fireste ca Dancila, pana la urma trebuie sa plece”, a declarat CTP la Europa FM.

Surse citate de televiziunile de stiri anunta ca Viorica Dancila va demisiona in urmatoarele ore din functia de presedinte al PSD.

Ciolacu si grupul pucistilor i-au propus lui Dancila sefia Organizatiei de femei a PSD si un loc de parlamentar la urmatoarele alegeri.

In aceasta seara/noapte, in biroul lui Ciolacu de la Camera Deputatilor, are loc o intalnire informala intre mai multi lideri si presedinti de organizatii ale PSD in care se va stabili strategia de marti de la CEX. Din grupul pucistilor fac parte Marcel Ciolacu, Paul Stanescu, Claudiu Manda, Radu Moldovan, Dragos Benea, Ionel Arsene si Olguta Vasilescu. Numerosi alti presedinti de organizatii PSD vor veni la intalnire.

Dupa demisia lui Dancila, partidul va fi condus de Ciolacu pana la congres, alaturi de o structura de presedinti executivi formata din Gabriela Firea, Niculae Badalau, Paul Stanescu, Dragos Benea si Claudiu Manda.