Atentie, romani! Aveti mare grija la aceasta masina. O grupare de hoti ataca si jefuieste soferii pe autostrada spre Nadlac!

52

Postarea unui sofer care atrage atentia ca a fost la un pas sa fie jefuit pe Autostrada Sibiu–Deva a devenit virala pe Facebook, unde si alti soferi au scris mesaje prin care arata ca au fost in aceeasi situatie. Reprezentantii Politiei Sibiu si cei ai Politiei Hunedoara spun ca nu au sesizari.

Loading...

„Aveti mare grija la aceasta masina! Jefuiesc noaptea pe autostrada Deva – Sibiu. Sunt tigani, umbla cu lumini pe cap ca sa nu le vezi fizionomia si au tupeu sa intre peste tine in masina cand te odihnesti. Era sa o patim si noi”, scrie barbatul, pe Facebook.

Postarea a devenit virala, iar mai multi soferi s-au plans ca au trecut prin situatii similare. Unii spun chiar ca au vorbit cu politistii si au sunat la 112 pentru a reclama situatia, dupa ce, in parcari sau in benzinarii le-au fost fortate usile.

Barbatul care a anuntat posibile cazuri de jaf in timpul noptii pe Autostrada a postat si o fotografie cu masina. Este vorba de un microbuz de culoare alba, cu geamuri fumurii, inmatriculat in strainatate, cu care circula doi barbati.

Un alt internaut scrie ca, in prima benzinarie de pe Autostrada de la Deva la Sibiu, a ora 5.43 dimineata s-a deschis usa pe dreapta.

„Aveam musafiri. Norocul lor ca aveam levierul in lada”, scrie barbatul, care arata ca si-a luat masuri suplimentare.

soferii au si date despre fizionomiile celor doi indivizi din microbuzul din care ies si ataca pe autostrada.

„Sunt aceeasi doi indivizi cu lanternele pe cap, unul mai mic si unul mai inalt de statura”, spune un barbat.

„Vineri, pe la ora 20 si ceva, veneam catre Sibiu si m-au depasit pe mine pe autostrada si m-au claxonat, dupa ce am trecut de prima parcare iar m-au depasit si claxonat, initial am crezut ca este cineva care cunoaste firma, dar acum vazand postarea am inteles ce era cu ei”, arata un alt barbat, pe Facebook.

Reprezentantii Politiei Sibiu si cei ai Politiei Hunedoara, judetele aflate in capetele autostrazii Sibiu – Deva, au declarat ca nu au avut plangeri sau sesizari privind furturi din masini parcate in locurile speciale de pe Autostrada Deva – Sibiu.

Furturi din masini, prin diferite mijloace, au fost sesizate si in alte zone din tara, cele mai mediatizate cazuri, care s-au lasat si cu ancheta la Bucuresti, fiind cele de la Sinesti, unde se practica „intepatul rotilor”. Astfel, soferul iesea din masina pentru a pune roata de rezerva, iar in acest timp, altii actionau pentru a fura tot ce se putea din masina.