Alegeri prezidentiale 2019. Mesajul primului roman care a votat in Diaspora: „Haideti sa jucam in echipa si sa dam un plus de energie fratelui nostru experimentat, lent si tacut”

7

Ioan Macaveiu este primul roman care a votat pentru turul II al alegerilor prezidentiale. El s-a prezentat la sectia de votare din Auckland impreuna cu sotia sa, care a fost primul votant la turul I.

Loading...

„Astazi am facut schimb cu Madalina Ghibusi si am fost primul roman de pe glob care a votat in turul al 2-lea al alegerilor prezidentiale 2019. Am votat cu gandul ca de aici de la „capatul lumii” vom contribui, impreuna cu familia si prietenii nostri, la o noua sansa pe care Romania o merita atat, atat de tare.

Multi de acasa vor vota din interes personal si o fac intr-un mod constant, bravo lor.
Altii, hotarati si constienti de importanta acestui moment, vor vota cu, nu neaparat pentru increderea in candidat, ci pentru o perspectiva pe termen lung mult mai favorabila dar si pentru a oferi o perioada mai stabila pe plan politic, pana la urmatoarele alegeri parlamentare.

Astazi am fost la vot cu gandul si la toti cei care au votat in primul tur, ca si noi de alt fel, cu si nu mai vor sa voteze si in acest weekend. Sper tare mult sa va razganditi si sa luati in considerare ca Romania pe care vi-o doriti nu poate fi completa fara contributia voastra.

Asa ca cel mai bine haideti sa jucam in echipa si dam un +plus de energie fratelui nostru experimentat,lent si tacut si impreuna sa-i aratam si fratelui mai in varsta,egocentric si neinformat ca noi cei tineri, visatori,implicati si motivati ne dorim o tara mai buna pentru toti romanii”.