Klaus Iohannis, apel la romani: „PSD trebuie indepartat de la butoane pentru ani buni, pentru a face Romania sa functioneze ca o tara normala! Va rog sa mergeti la vot!”

11

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut un apel, la un miting electoral sustinut la Galati, ca romanii sa mearga duminica la vot si ca PSD trebuie, cu acest prilej, trimis, „pentru ani buni”, in Opozitie. Dupa discursul politic, presedintele Iohannis a amintit o intamplare petrecuta la Zagreb, unde seful statului a participat la summitul Partidului Popular European (PPE).

Loading...

„in realitate PSD, a schimbat de multe ori fetele, dar niciodata naravul”, a declarat Iohannis, la mitingul de la Galati. „De aceea, PSD trebuie sa mearga pentru mai multi ani in Opozitie si pentru acest lucru este nevoie sa mergem la vot si este nevoie sa obtinem un vot atat de clar incat nu-si mai pune nimeni problema daca PSD revine sau nu”, a spus Iohannis.

„Sunt oameni care imi spun: „domnule presedinte, totusi, acum haideti, mai lasati-o cu PSD, ca nu mai e chiar asa de rau ca pe vremea lui Dragnea”. stiti ce? Asta este o mare capcana”, a spus Klaus Iohannis.

Dupa care, seful statului a continuat:

„Dar sa vedeti ce supriza am avut aseara, la Zagreb. Acolo, la congresul PPE, s-a desfasurat si o intalnire a sefilor de stat si guvern. Primul discurs, al doilea discurs, al treilea au fost, in esenta, despre Romania”, a precizat Klaus Iohannis.

„Mare lucru! A fost o surpriza foarte, foarte mare”, a continuat presedintele care apoi si-a reluat discursul politic, de campanie.

„Daca ne miscam bine, avem sansa nemaiintalnita, ca, la sfarsitul acestui an, sa avem un presedinte care vine din PNL – eu, subsemnatul, – si un guvern liberal. Este fantastic”, a spus Iohannis.

Presedintele a afirmat ca PSD trebuie „indepartat de la butoane pentru ani buni”, pentru a face Romania sa functioneze „ca o tara normala.

„Nu ne dorim luna de pe cer, dar tot romanul are dreptul la o viata normala, la o tara normala, la scoli bune pentru copii, la spitale moderne pentru romani, care functioneaza, la drumuri si la politicieni care se implica”.

Klaus Iohannis a reamintit ca, dupa turul doi al alegerilor prezidentiale, vor mai urma, in 2020, alegerile locale si parlamentare si a indemnat publicul sa voteze PNL.

„Semnele sunt bune, schimbarea in Romania se produce acum. Am reusit, in acest an, sa obtinem ceva la care nu se astepta nimeni. Am reusit sa schimbam cursul istoriei in Romania. Ati contribuit din plin, prin votul vostru. Va rog, va cer sa mergeti la vot”, i-a indemnat presedintele Klaus Iohannis pe alegatori, conform digi24.ro.