Videochatista Oana Lovin, vedeta televiziunii credinciosului Pandele, amendata pentru jignirile de pe Facebook. Politia: „Si-a luat angajamentul ca pe viitor va respecta prevederile Codului Penal”

657

Videochatista Oana Lovin a fost amendata de Politie dupa ce a lansat, pe Facebook, acuzatii murdare despre viata personala a jurnalistului Ionel Stoica, purtator de cuvant al Primariei Sector 1.

„Am primit saptamana asta un raspuns de la Sectia 2 Politie prin care mi s-a comunicat ca Oana Lovin a fost audiata si sanctionata contraventional pentru jignirile pe care mi le-a adus pe platforma Facebook”, a anuntat Ionel Stoica.

Loading...

Stoica i-a facut plangere penala videochatistei dupa ce aceasta a lansat acuzatii murdare la adresa vietii personale si a familiei jurnalistului.

Politia afirma ca Lovin si-a luat „angajamentul” ca va respecta pe viitor prevederile legale.

Videochatista Oana Lovin modereaza, incepand de luni noapte, o emisiune la Metropola TV, post care apartine Consiliului Local Voluntari. Emisiunea se numeste „Ne-am/Neam trezit!”.

Intr-un interviu pentru Ciao, Oana Lovin sustine ca, prin aceasta emisiune, vrea sa vindece si sa „trezeasca” neamul romanesc. „Acest proiect tv va avea un rol important in procesul de vindecare si trezire a neamului romanesc mult prea greu incercat in ultimii 31 de ani.

In aceste vremuri in care suntem invadati mai mult ca oricand de tot felul de canale media care prezinta orice mai putin problemele de interes national si problemele fundamentale ale romanilor, aceast proiect TV va fi o gura de aer proaspat pentru ca situatia actuala din tara va fi prezentata de cetateni in timp real, iar eu voi fi doar interfata lor.

Sunt doar un om care isi iubeste neamul si tara, iar proiectul din care voi face parte nu este o emisiune, este o forma de protest national.

Au vrut sa ma reduca la tacere, au crezut ca ma vor face sa dispar, au facut greseala de a ma judeca prin prisma propriei lor judecati si modalitati de actiune.

Lupta mea a fost intr-adevar ingreunata, atat in social media prin pagini si conturi inchise peste noapte fara motivare, cat si prin diverse forme de intimidare in viata de zi cu zi, procese, plangeri, jandarmi si politie la usa casei, amenzi peste amenzi”, a declarat Lovin pentru Ciao.

Metropola TV a fost infiintat de Consiliul Local Voluntari, functionarea sa fiind asigurata cu bani din bugetul localitatii, prin urmare cu bani publici, arata Aktual24.