Strigator la cer! Cum s-a ocupat PSD de justitie: In regimul PSDragnea sunt peste 4.400 de condamnati care nu au fost prinsi de politisti pentru a fi trimisi la puscarie!

5

Deputatul PMP Robert Turcescu a prezentat, miercuri dimineata, un document primit de la Ministerul Afacerilor Interne in urma din care reiese ca 4.450 de persoane condamnate se sustrag executarii pedepsei cu inchisoarea.

Loading...

„Cititi si va cruciti, document oficial, raspuns la o interpelare a subsemnatului adresata MAI: sint 4450 de persoane CONDAMNATE care se SUSTRAG executarii pedepsei cu inchisoarea! Dintre acestea, 350 de persoane sint urmarite la nivel national, iar 4100 la nivel international.

Aici sint retelele de trafic de carne vie, de droguri si multe altele. Aici e dovada putreziciunii din statul roman! Sint 1363 de infractori aflati in libertate care au fost condamnati pentru crime, violuri, vatamari corporale grave, tilharii, maltratare de minori, trafic de carne vie, sechestrari de persoane.

PS: ca sa aveti un ordin de marime, la penitenciarul Jilava sint incarcerati in jur de 1350 de detinuti. Daca ar fi dusi in arest si cei 4450 de condamnati care se sustrag executarii pedepsei, ar mai fi nevoie de cel putin trei penitenciare precum Jilava!”, a precizat Turcescu.

Infractiunile comise de cei care nu au fost inca prinsi:

Infractiuni contra persoanei – 107;
Infractiuni contra integritatii corporale sau sanatatii – 175;
Infractiuni contra libertatii persoanei – 35;
Infractiuni privind traficul si exploatarea persoanelor vulnerabile – 194;
Infractiuni contra libertatii si integritatii sexuale – 26;
Infractiuni contra patrimoniului (furt / talharii) – 853;
Infractiuni contra patrimoniului prin nesocotirea increderii (inselaciuni) – 506;
Infractiuni privind autoritatea de stat – 31;
Infractiuni privind frontiera de stat – 119;
Infractiuni de coruptie – 31;
Infractiuni de fals – 69;
Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice – 887;
Infractiuni la regimul armelor si munitiilor – 16;
Infractiuni economice si de evaziune fiscala – 526;
Infractiuni la regimul stupefiantelor – 195;
Alte fapte (ultraj contra bunelor moravuri, abandon de familie, violare de domiciliu, efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos, infractiuni la regimul silvic, amenintare etc) – 680.