Sotul femeii care a murit dupa ce a sarit de la etajul 6, ca sa scape de incendiu: „Pompierii priveau cum sta acolo si tipa. Nu stiau unde e scara”

52

Soţul femeii din Constanţa sustine ca pompierii au ajuns târziu la fata locului, dar si o saltea putea sa o salveze pe sotia lu, care a sarit de la etajul 6, în timp ce apartamentul era cuprins de un fum dens, transmite Digi24.

-Când au ajuns pompierii?

Loading...

-Târziu au ajuns si foarte târziu au dat drumul la apa. Vedeti în filmare ca au cuplat furtunul si nu dadeau drumul la apa. Eram acolo, puteti sa vedeti. Le-am zis de 4-5 ori: dati drumul la apa, dati drumul la apa! Nu stiu ce asteptau asa ca… se putea sa fie mai mica paguba.

-Le-ati spus pompierilor ca sotia dvs e în pericol?

-Au vazut, ei stateau jos. Când a cazut, ei stateau jos.

-Ajunsesera deja pompierii…

  • Da, erau lânga mine. si ea era sus, acolo. Nicio saltea, cum se face afara, sa cada de la etaj. Priveau cum sta acolo si tipa… si fumul iesea din spatele ei îngrozitor si si-a dat drumul.

-Dar doamna s-a întors?

-Da, sa-si ia laptopul. Am iesit împreuna, eu am luat-o înainte, ea a ramas în spate… si din nefericire, fara sa stiu eu, s-a întors… Probabil nu a mai putut sa iasa din cauza focului afara si a mers pe balcon.

-Era ceva important în acel laptop?

-Da, ea e contabila… si tine contabilitatea.

-Aveti ceva sa le transmiteti pompierilor?

-Nu, nimic. Asta e, daca asa sunt antrenati si nu pot sa fie mai rapizi, asta e. Trebuie sa fie dotati cu ce trebuie si sa dea drumul imediat a apa.

-Considerati ca o saltea din aceea ar fi salvat-o pe sotie?

-Obligat, obligat… Nici n-au întins scara, nu stiau unde e scara…