Se intoarce iarna in Bucuresti. Vreme rece, ninsori si vant

18

Meteorologii prognozeaza o vreme rece in Bucuresti, pe parcursul urmatoarelor zile, cu valori minime ce vor ajunge pana la la -8 grade Celsius, dar si cu precipitatii insemnate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare, si intensificari temporare ale vantului, ce vor atinge la rafala 45 – 55 km/h.

Conform prognozei speciale pentru Capitala emisa marti de Administratia Nationala de Meteorologie, in intervalul 9 martie, ora 23:00 – 11 martie, ora 10:00, vremea se va inrautati si va deveni deosebit de rece. Din a doua parte a noptii de marti spre miercuri (9/10 martie) si pana in dimineata zilei de joi (11 martie), temporar vor fi precipitatii insemnate cantitativ (in jurul a 20 litri/mp) predominant sub forma de ninsoare si se va depune strat de zapada cu grosimi medii estimate de 8 – 10 centimetri.

Loading...

Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare, ce vor atinge la rafala 45 – 55 km/h, viscolind ninsoarea si amplificand senzatia de frig. Temperatura aerului se va mentine la valori de 0 – 1 grad in mare parte a intervalului, iar in dimineata zilei de joi (11 martie) va scadea spre -3 si -2 grade Celsius.

Meteorologii avertizeaza ca vremea se va mentine deosebit de rece si pe parcursul zilei de joi (11 martie) si in special in cursul noptii de joi spre vineri (11/12 martie), cand temperatura minima va fi de -8 si -6 grade Celsius.