Dan Cristian Popescu, viceprimar PNL Sector 2: „Dam 6.000 de lei fiecarei asociatii de proprietari”

6

Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a Sectorului 2 s-a aflat un proiect de hotarare initiat de viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu, prin care Primaria Sectorului 2 sprijina asociatiile de proprietari pentru achizitionarea si instalarea unei platforme pentru colectarea selectiva.

Concret, administratia publica ofera un ajutor de 50 % din pretul platformei, in cuantmum de maximum 6.000 de lei. Acest ajutor vine in completarea proiectului „Taxa 0 la gunoi”.

Loading...

La iesirea din sala de consiliu, viceprimarul Dan Cristian Popescu a explicat principiul proiectului: „stiti bine ca am insistat mult pentru acest demers de a colecta selectiv in Sectorul 2. De altfel, toti cei care vor sa beneficieze de programul „Taxa Zero” la gunoi trebuie sa faca acest lucru.

Astfel, pentru a facilita colectarea selectiva, oferim un ajutor de maximum 6.000 de lei pentru fiecare asociatie de proprietari in vederea achizitionarii si instalarii unei platforme supraterane inchise. Locatarii hotarasc cat de mare sa fie, unde sa fie amplasata, iar noi ii sprijinim in tot acest demers”.