Rise Project dezvaluie ca propunerea Vioricai Dancila la MAI este omul de casa a lui Liviu Dragnea! „Aghiotantul marilor puscariasi din PSD”

6

Jurnalistii de la Rise Project prezinta documente din care reiese ca senatorul PSD Nicolae Moga era unul dintre invitatii de seama ai lui Liviu Dragnea lapartidele de vanatoare din Teleorman. MOga este propus de Dancila pentru functia de ministru de Interne.

Loading...

Moga venea in Teleorman impreuna cu fiul sau, Razvan Moga, si cu Nicusor Constantinescu, aflat si el acum in puscarie pentru fapte de coruptie.

„La Ministerul de Interne aterizeaza aghiotantul marilor puscariasi din PSD.

Senatorul Nicolae Moga, succesorul anuntat al lui Carmen Dan, e un obisnuit al chermezelor organiƶate de Liviu Dragnea si gruparea Tel Drum pe fondurile de vanatoare din Teleorman. A inrosit zapada acolo impreuna cu fiul sau, Razvan, in iernile din 2010 si 2011.

De obicei, se afla in dreapta lui Nicusor Constantinescu, fostul baron de Constanta, inchis acum pentru coruptie si protector politic al lui Moga.

Celalalt prieten este condamnatul Radu Mazare, alaturi de care a infiintat si condus o televiziune locala. Moga si Mazare s-au inscris impreuna in PSD”, scrie Rise Project pe Facebook.

Jurnalistii pezinta si documente doveditoare privind prezenta lui Nicolae Moga si a fiului sau printre vanatorii lui Dragnea.

Comitetul Executiv National (CExN) al PSD l-a validat, luni, pe senatorul Nicolae Moga pentru functia de ministru al Afacerilor Interne, in locul lui Carmen Dan, care si-a anuntat demisia.

Inginer de profesie, Nicolae Moga a intrat in politica in 2003, cand a devenit membru PSD odata cu Radu Mazare, de care l-a legat o lunga relatie personala, dar si profesionala. Impreuna au infiintat o televiziune locala pe care Moga a condus-o intre 1996 si 2000. A fost numit imediat subprefect la Constanta, iar in 2008 si-a inceput cariera de senator, neintrerupta pana acum. A fost pe rand vicepresedinte al Comisiei de Aparare, vicepresedinte al Senatului, chestor si membru al Comisiei pentru legile justitiei.

In prezent, este din nou vicepresedinte al camerei superioare a Parlamentului.