Razvan Cuc, implicat intr-un grav accident! Ministrul Transporturilor a ajuns la spital

6

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost implicat luni dimineata intr-un accident rutier, demnitarul nu se afla la volan in momentul producerii evenimentului rutier.

Loading...

„In cursul zilei de astazi (luni, n.r.), autovehiculul in care se afla ministrul Transporturilor Razvan Cuc a fost implicat intr-un eveniment de circulatie. Mentionam ca ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Institutiile abilitate desfasoara cercetari cu privire la circumstantele producerii evenimentului respectiv”, se arata in informarea transmisa de MT.

Accidentul a avut loc in apropierea Garii de Nord in timp ce ministrul se deplasa catre sediul Guvernului.

Potrivit Politiei Rutiere, luni dimineata in jurul orei 10.00, s-a produs un accident rutier pe Strada Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, in care au fost implicate 2 autoturisme in miscare si 4 stationate.

„in urma evenimentului rutier, a rezultat o victima, barbat in varsta de 36 de ani, pasager intr-unul dintre autoturisme. Se efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului rutier. Conducatorii auto au fost testati, rezultatul fiind 0”, precizeaza Politia Rutiera.