Rares Bogdan, replica acida pentru parlamentarii USRPLUS care au votat impotriva finantarii schitului romanesc de la muntele Athos: „Se dovedesc ignoranti si necunoscatori de traditii si istorie”

40

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a reactionat in termeni relativi duri fata de faptul ca circa 30 de parlamentari USRPLUS au votat miercuri, 24 februarie, impotriva finantarii schitului romanesc de la Muntele Athos. Tara noastra aloca anual circa 1 milion de euro pentru lacasul ortodox.

„Aici e vorba in primul rand de istorie! Niste carti de istorie ar fi utile. Ce fel de educatie au primit acesti copii de la parintii si bunicii lor? Cei care astazi au votat impotriva asezamantul cultural, spiritual si istoric de la muntele Athos……. se dovedesc ignoranti si necunoscatori de traditii si istorie. Oare trebuie sa uitam cine suntem, de unde venim, pentru a ingrosa randurile unor organisme fara logica spirituala?

Loading...

La ce recurgem cand ni se frange sufletul? Sau nu ni se mai frange? Suntem roboti? …Fara istorie, traditii, fara inima suntem o frunza in vant! Doamne, da-le minte si ajuta-i sa vada adevarul, calea si viata! In acest caz nu e vorba de dogmatism si nici macar de Spiritualitate exacerbata, daca se poate vorbi vreodata de asa ceva, AICI e vorba de istoria noastra ca Neam”, a scris Rares Bogdan pe pagina sa de Facebook.