Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis in judecata pentru trafic de droguri. Unde a fost prins vanzand cocaina

61

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a doi inculpati, mai exact Sica Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, si a unui cadru militar, pentru trafic de droguri. Cei doi au fost prinsi vanzand cocaina langa restaurantul administrat de Sica Dumitrescu pe Cheiul Dambovitei, in centrul Bucurestiului, scrie Ziare.com.

In data de 18 februarie, in apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi au vandut o cantitate de droguri contra sumei de 1.350 de lei. Sunt anchetati pentru savarsirea infractiunilor de trafic intern de droguri de mare risc si complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Loading...

Comunicatul integral

Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au dispus trimiterea in judecata, sub masura controlului judiciar, a unui numar de 2 inculpati, pentru savarsirea infractiunilor de trafic intern de droguri de mare risc si complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a retinut faptul ca, la data de 14.01.2021, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Sectia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana desfasoara activitati de comercializare de cocaina pe raza municipiului Bucuresti.

In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca, la data de 18.01.2021, in apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpati au comercializat catre o persoana o cantitate de cocaina, in schimbul sumei de 1.350 de lei.

Dosarul a fost inaintat spre competenta solutionare Tribunalului Bucuresti.

Facem precizarea ca pe parcursul intregului proces penal, persoanele cercetate beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie.