Rares Bogdan, mesaj pentru Dan Barna, dupa atacul violent la adresa lui Klaus Iohannis:”Nu vom raspunde la asa ceva! Romanii au nevoie de normalitate”

15

Dan Barna a socat cu declaratiile la ultima sa aparitie TV, mai ales cu atacul violent la adresa lui Klaus Iohannis. Barna a spus ca daca ar fi fost el presedinte, tragedia de la Caracal nu s-ar fi intamplat. Ajuns sef in PNL, Rares Bogdan i-a dat lectii lui Barna despre cum trebuie sa se poarte opozitia.

Loading...

„Eu sper din tot sufletul ca, in zona dreptei cel putin, discursul sa ramana la alt nivel. A fost la alt nivel, in ultimii 30 de ani. Sa nu coboare prea mult. Cert este ca noi nu vom raspunde la asa ceva. Chiar daca, sigur, prima tentatie este de a-ti apara presedintele, care a fost atacat. Nu vom raspunde, pentru ca eu cred ca romanii au nevoie de altceva. Au nevoie de normalitate, apropo de sloganul lui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat. Romania normala”, a afirmat Rares Bogdan la B1 TV.

Totusi, prim-vicepresedintele PNL a catalogat drept „surprinzatoare si dezamagitoare” aceasta afirmatie facuta de candidatul USR-PLUS.

„Spun doar atat. Am un singur cuvant si o recomandare. Surprinzatoare si dezamagitoare, iata doua cuvinte. Doi, eu am citit, cu mare atentie, fiind in continuare un politician, care are mare incredere in presa si in jurnalisti, ce a scris colegul si prietenul meu, Oreste Teodorescu. Nu ca are el talent la scris, dar a scris destul de interesant”, a spus Rares Bogdan.