Rares Bogdan da de pamant cu „ticalosii incurabili” din politica si institutii media: Fac mai mult rau Romaniei decat o face astazi COVID-19

6

Intr-o vreme in care politicienii ar trebui sa fie uniti, si nu sa se lanseze in acuzatii socante, care nu fac altceva decat sa agite societatea mult prea tulburata de epidemia de coronavirus, Romania pare sa nu-si mai gaseasca echilibrul. Un puternic semnal de alarma il trage Rares Bogdan. Europarlamentarul liberal face un apel la ratiune si condamna, in termeni duri, oamenii politici si anumite institutii media care incalca orice urma de moralitate prin declaratii si jocuri care pun presiune pe un sistem si asa subrezit de nevoi si care este, in aceste zile, in linia 1.

„Cred ca unii dintre politicieni, si ma mira faptul ca sunt cei in topul criticilor la adresa masurilor luate sau a situatiei actuale exact politicienii care au adus Romania in starea actuala. Daca ar avea rusine, Basescu, Ponta si Tariceanu ar fi ultimii care sa vorbeasca. Pentru ca fiecare din domniile lor au condus Romania intr-un anumit moment din ultimii 30 de ani. si nu putem putin, fiecare minim 4 ani. Cred ca a vorbi despre starea sistemului de sanatate romanesc, de starea spitalelor, de lipsurile din sistemul medical, de situatia medicilor si asistentilor de catre astfel de persoane denota cel putin o lipsa acuta de bun simt, ca sa nu spun o inconstienta crasa. Lucurile sunt simple: in astfel de momente… Sa stiti ca, la 1916, romanii erau divizati, erau cu tabere politice rosii si altii, conservatoirii si liberalii… Dar, in momentul in care Romania a trebuit sa ajunga pe front, nu a mai existat razboi politic intre conservatori si liberali, care se urau cel putin la fel de mult cat se uraste astazi dreapta cu stanga romaneasca. in momente istorice importante, romanii au stiut sa treaca peste orice animozitate si sa se uneasca in interesul national al tarii”, a declarat Rares Bogdan, marti, intr-o interventie la Realitatea PLUS.

Loading...

Din pacate, atrage atentia Rares Bogdan, nu sunt doar politicieni care azi incearca „sa se catere electoral”. „E o situatie nedorita de nimeni din poporul roman sau din cei care conduc Romania. Au ajuns si jurnalisti, institutii media, sa faca acelasi lucru: sa atace medicii, care sa faca vanatoare de vrajitoare, institutii media care sunt conduse de persoane cu o frustrare uriasa si care au razboaiele lor cu sefii de clinici, cu doctorul Arafat, doctorul Streinu-Cercel duse in ultimii ani de zile. si nu s-au oprit nici macar acum. Acesti oameni fac mai mult rau Romaniei decat o face astazi COVID-19. Faptul ca jurnalisti de top din Romania nu inteleg ca, in momentul asta, nu poti sa vii doar cu critici si, stand de pe margine, sa spui ce nu-i bine, dar fara sa dai niciun fel de solutie, cand tu stii situatia din sistemul de sanatate publica din Romania”, spune Rares Bogdan.

Citeste mai mult pe Realitatea.net.