Coronavirus Romania. Pandemia a provocat 14 decese in tara, iar numarul celor infectati a ajuns 906

5

In Romania au fost confirmate, pana acum, 906 infectii cu coronavirus. 86 dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost externati. Autoritatile fac apel la populatie sa se informeze doar din surse oficiale. In total, in Romania au murit 14 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul tarii a fost anuntat la 26 februarie.

Pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate si externate (53 la Timisoara, 23 la Bucuresti, 6 la Craiova, 2 la Constanta, unul la Cluj si unul la Iasi). De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 144 de noi cazuri de imbolnavire. 8 cetateni romani aflati in strainatate, 7 in Italia si unul in Franta, au murit.

Loading...

Pana la aceasta ora, 14 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Craiova, Timisoara si Bacau, au decedat.

Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 3 ani si 79 de ani. La ATI, in acest moment, sunt internati 18 pacienti, din care 8 in stare grava. Starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 14.466 de teste, din care 646 in unitati medicale private.