Oreste Teodorescu, despre amenzile CNA: „Acesti saltimbanci sinistri nu imi vor inchide gura! Voi plati, voi contesta in instanta, mor cu ei de gat, insa semnalul dat in societate este odios”

60

Oreste Teodorescu se incapataneaza sa reziste in arena media, intr-un peisaj politic viciat masiv de manevrele oculte ale PSD si de actiunile cozilor de topor ale acestui partid care inca isi fac veacul in unele institutii ale statului, informeaza lumealibera.

Amendat saptamana trecuta de CNA, moderatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea Plus, revine in aceasta seara pe baricade.

Loading...

In aceasta seara, vom deschide agenda internațională. Se precipita in jurul nostru capitole legate de noua ordine mondiala post pandemie. Acum se verifica rolul fiecărei rotițe din marile mecanisme geopolitice, ranforsate de cele doua hegemonii in conflict: SUA și China. Cele mai importante și totodata îngrijorătoare subiecte pe care vi le propun sunt: Criza din Belarus și cum joaca Europa in raport cu Putin, Proteste violente la Sofia împotriva guvernului corupt, Tensiunile din Mediterană de est provocate de conflictul de interese dintre Turcia pe deoparte și Grecia, Franța, Cipru, Egipt pe de cealalta parte, China și India la un pas de conflict armat, situația alegerilor prezidentiale din SUA. Vom demonta și un uriaș fakenews din presa românească despre Mircea Geoana, al doilea om in ierarhia NATO. Va aștept alături de Cristian Diaconescu, Dan Dungaciu, Stefan Ciochinaru și Gen. Alexandru Grumaz.

Saptamana trecuta am platit 35.000 de lei

”Saptamana trecuta am platit 35.000 de lei, trei amenzi de la CNA pentru emisiunile despre iredentismul maghiar. Acum sunt torpilat pentru emisiunea despre 10 August! Sa inteleg ca in statul roman unitar si indivizibil, daca esti patriot si lupti pentru democratie trebuie sa arzi pe rug! si asta in guvernare PNL, ma rog, daca pentru asta am iesit cu totii in strada incepand din 2017 incoace…Mie, acesti saltimbanci sinistri nu imi vor inchide gura! Voi plati, voi contesta in instanta, mor cu ei de gat, insa semnalul dat in societate este odios!”