Izbucnire a lui Oreste Teodorescu: „CNA a devenit avocatul UDMR… Vom actiona in instanta aceasta decizie”

45

Oreste Teodorescu anunta ca CNA a decis, joi, sa amendeze postul Realitatea Plus cu 20.000 de lei pentru ca in emisiunea sa pentru ca a vorbit despre „iredentismul maghiar”.

„Astazi, intr-o mascarada de sedinta a CNA, in care am fost impiedicat sa imi sustin argumentatia, prin interventiile arogante ale reprezentatului PSD, Radu Herjeu, a fost decisa amendarea cu 20.000 lei a emisiunii Jocuri de putere, pentru emisiunile despre Iredentismul maghiar! Intr-o limba romana stalcita, reprezentantul UDMR, doamna Boros Orsolya, mai avea putin si imi dadea lucrare de control, intrebandu-ma ce inteleg eu din iredentismul maghiar si sa dau exemple… ca si cum cele prezentate in emisiuni nu ar fi fost suficiente!

Loading...

Salut pozitiile membrilor, Cristina Pocora si Alexandru Cocis care au atras atentia ca prin insistentele de a amenda postul Realitatea Plus, CNA a devenit avocatul UDMR… Vom actiona in instanta aceasta decizie si ne vom indrepta cu pretentii morale si materiale impotriva celor care au votat, intrucat ne consideram hartuiti si ni se ingradeste libertatea de exprimare si de opinie!”, a scris Oreste pe Facebook