Oreste Teodorescu: PSD lucreaza tainic in continuare, la sabotarea interesului national de securitate

20

Jurnalistul Oreste Teodorescu anunta ca PSD lucreaza tainic in continuare, la sabotarea interesului national de securitate. Constient de Trendul descrescator chiar al propriului electoral, partidul lui Ciolacu nu spera sa obtina mult peste 20 de procente pe 27 Septembrie, pierzand majoritatea primariilor din tara si cuprinsi de panica unui scor slab la locale, care ar demobiliza activul baronilor din teritoriu la alegerile generale, incearca, pe deoparte tot felul de strategii de amanare si pe de alta securizarea unor pozitii cheie in sistem.

Fara tam tam mediatic, PSD a trecut rapid prin Camera Deputatilor un proiect de lege care sa-i permita controlul Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, pentru urmatorii sase ani, formand o echipa de servanti ai intereselor Chinei, care sa gestioneze Ancomul pentru urmatorii 6 ani, aflandu-se intr-o flagranta opozitie cu memorandumul semnat de statul roman pentru eliminarea companiei Huawei din implementarea 5 G in institutii, din motive de securitate, pe fondul conflictului de proportii dintre China si Sua, partenerul nostru strategic!

Loading...

Din aceeasi disperare, ca le fuge pamantul de sub picioare, Gabriela Firea face presiuni asupra lui Marcel Ciolacu pentru a obtine amanarea alegerilor locale, dat fiind ca sta foarte prost in sondaje.

Este absolut de neinteles refuzul actualei majoritati parlamentare controlate de PSD de a conlucra eficient cu cabinetul Ludovic Orban in privinta Sectorului energetic mondial care isi va indrepta atentia spre Marea Neagra, odata cu descoperirile recente de gaze ale turcilor si bulgarilor. Modificarea cadrului legislativ cu privire la sectorul energetic trebuie votat de o majoritare parlamentara orientata catre valurile nord atlantice, nu ca pana acum cand marea neagra este privita de Parlament ca un simplu lac rusesc…

Vom analiza toate provocarile saptamanii alaturi de Cristian Diaconescu, Ion M Ionita si Sorin Manea.