Ordonanta militara nr. 7. Orasul Tandarei intra in carantina

9

Orasul Tandarei intra in carantina, conform ordonantei militare 7. Astfel, nimeni nu poate intra sau iesi in / din Tandarei prin alte zone decat cele publice. Decizia a fost luata avand in vedere numarul mare de persoane infectate si de decese inregistrate in localitate.

„in Ialomita, din totalul cazurilor pozitive, de 48 de persoane, 31 sunt din Tandarei, un procent de peste 60%. Dintre cei opt decedati, 7 sunt tot din tandarei”, a declarat sambata ministrul de Interne Marcel Vela. Iin acest context, Marcel Vela a anuntat ca orasul tandarei intra in carantina.

Loading...

“Este strict interzisa iesirea si intrarea in Tandarei prin alte zone decat cele publice. Vom permite doar transportul de marfa, aprovizionarea populatiei si pentru persoanele care nu locuiesc in zona carantinata si desfasoara activitati economice, sau ordinea publica, sanitara etc. Vreau sa anunt cetatenii din Tandarei ca masurile de verificare se realizeaza de catre personalul structurilor MAI in colaborare cu cele ale MApN. Vom aplica legea!”, a punctat Vela.

Consiliul Judetean Ialomita, primaria, Consiliul Local vor lua masuri pentru asigurarea serviciilor de asistenta sociala si aprovizionarea cu alimente de baza pentru persoanele fara apartinatori sau alte forme de ajutor pentru persoanele care nu se pot deplasa, a mai spus ministrul de Interne.