Viceprimarul Dan Cristian Popescu: Administratia Domeniului Public Sector 2 incepe montarea dispenserelor pentru dezinfectant

10

In acest weekend, ADP sector 2 va incepe montarea dispenserelor pentru dezinfectant in scarile blocurilor, asa cum prevede Ordonanta Militara nr.4. Conform declaratiei autoritatilor, se vor monta aproximativ 500 de dispensere zilnic.

„Este un efort foarte mare, dar am reusit sa gestionam cu bine aceasta situatie. Am gasit o fabrica din Romania care le va produce conform tuturor specificatiilor si reglementarilor legale”, anunta viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Loading...

„Vom avea peste 20 de echipe in teren, care vor lua legatura cu presedintii de asociatii sau cu administratorii si dupa discutia cu acestia vor stabilii detaliile montarii. Se va lucra la foc continuu, 8 ore pe zi, 7 zile pe saptamana”, declara Dan Cristian Popescu.

Montarea dispenserelor pentru dezinfectant vine in continuarea campaniei pe care ADP sector 2 o deruleaza de la inceputul pandemiei COVID-19 in Romania. Astfel, ADP sector 2 a inceput in data de 12 martie dezinfectia parcurilor, a locurilor de joaca si recreere si a pasajelor pietonale.