Mohammad Murad se retrage din cursa pentru primaria Constantei si-l sustine pe candidatul PNL, Vergil Chitac

11

Mohammad Murad se retrage din cursa pentru Primaria Constanta pentru a-l sustine pe candidatul PNL, Vergil Chitac. Omul de afaceri a pus cateva conditii.

Una dintre acestea vizeaza proiectele initiate de afacerist, benefice constantenilor, si care ar vrea sa se regaseasca in programul PNL, iar oamenii sai sa fie cooptati in echipa lui Chitac. „Daca nu se merge si pe proiectele mele, nu sunt convins ca se va face acest pact”, a declarat Mohammad Murad, potrivit Replica de Constanta.

Loading...

La sfarsitul lunii iunie, omul de afaceri Mohammad Murad anunta ca sigura candidatura sa pentru primaria Constantei: „Sunt candidat, dar nu sunt al unui partid, momentan. Daca se schimba lucrurile in PNL, s-ar putea sa fiu. Voi candida sigur. Momentan sunt independent si voi anunta pasii si proiectele urmatoare cand voi inaugura complexul”, spune Murad, facand referire la inaugurarea complexului hotelier din statiunea Olimp: Amfiteatru-Panoramic-Belvedere.

Recent, Mohammad Murad sustinea ca in cazul in care va fi ales primar, nu va sta in birou, asa cum fac primarii actuali, ci pe santier, la spital si oriunde va fi nevoie de el.

„La mine nu exista birou, biroul este santierul, biroul este spitalul, este batranul care are nevoie sa-l asculti si ii voi asculta pe toti. intotdeauna avem ce invata de la cei in varsta. Voi lupta si voi fi cel mai mare luptator impotriva saraciei. Nu am nevoie de bani, nimeni nu imi poate oferi nimic care sa ma corupa pe mine. Durerea mea este sa aducem totul la o normalitate. Asa cum spunea domnul presedinte Iohannis o sa mergem sa aducem lumea la normalitate.

(…) Din pacate, clasa politica are un esec si in special in administratia locala. Are un esec pentru ca nu am putut noi ani de zile, din toate punctele de vedere sa schimbam lucrurile in asa fel incat sa nu fim mirati cat de frumos este in Turcia, in Grecia sau in Italia sau in Franta. Cred ca dupa 30 de ani as fi putut sa pun un pariu cu orice primar, de aici sau din alta parte, ca sunt in stare sa termin Complexul Amfiteatru Belvedere in patru luni sau cinci luni de zile, iar el sa nu poata sa termine tunsul ierbii”, declara Murad, in urma cu cateva zile.