Dan Cristian Popescu: Motivatia ma face sa merg mai departe!

66

Dan Cristian Popescu, candidatul sustinut de PSD la Primaria Sector 2, anunta ca „chiar daca a intervenit schimbarea, pentru mine a fost un pas inainte, o lectie invatata, dar va asigur ca nu voi renunta si voi continua misiunea pe care o am pentru Sectorul 2, indiferent de orice!”.

Postarea integrala a lui Dan Cristian Popescu

Dragi prieteni,

Loading...

Motivatia ma face sa merg mai departe!

Daca stai pe margine vei fi nevoit sa te schimbi, daca intri in mijlocul incercarilor o sa provoci schimbarea.

Putem avea competente si abilitati remarcabile, putem fi excelenti profesionisti, putem avea potential, aspiratii, dorinta de dezvoltare si totusi, daca nu le comunicam si nu le punem in aplicare, avem mari sanse sa trecem prin viata nevazuti.

Astazi a fost despre echipa, responsabilitate si obiective comune!

Chiar daca a intervenit schimbarea, pentru mine a fost un pas inainte, o lectie invatata, dar va asigur ca nu voi renunta si voi continua misiunea pe care o am pentru Sectorul 2, indiferent de orice!

imi doresc ca aceasta sa nu fie o lupta pentru un nou mandat, ci o provocare prin care sa reusesc ca #aca2a, acolo unde doar oamenii conteaza, sa fim cu totii bine.

Acest lucru este posibil incepand cu alegerile pe care le facem, responsabilitatea pe care ne-o asumam si actiunile concrete pentru cei care au asteptari de la noi si pe care nu avem voie sa ii dezamagim: cetatenii!

Pentru ca, pe acest drum, nu este vorba despre o tabara sau alta, ci este vorba despre OMUL potrivit, la locul potrivit. Aca2a este vorba doar despre oameni, despre A FACE si nu de a promite!

Suntem tineri, dar si cu experienta, ne dorim sa avem un oras care sa continue drumul spre dezvoltare, progres si, nu in ultimul rand, sa fim aproape de cetateni.

imi doresc ca dumneavoastra sa ma puteti vedea asa cum sunt, doar un om care isi doreste un viitor cat mai bun pentru Sectorul 2, #aca2a.
Viitorul incepe azi!