Mihail Neamtu, candidat PMP la Sectorul 3, mesaj dur pentru „Dreapta dezbinata”: „Inainte de a da lectii de morala, sa taca si sa-si aminteasca compromisurile ultimilor ani”

38

Candidatul PMP la Primaria Sectorului 3, Mihail Neamtu, le transmite, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ”amicilor din ”Dreapta dezbinata” pentru Bucuresti” ca ”inainte de a da lectii de morala, sa taca si sa-si aminteasca compromisurile ultimilor ani”, scrie psnews.ro.

”Mai intai, ar putea sa-si ceara scuze de la locuitorii Sectorului 3 pentru ca, in 2016, au trimis un candidat-iepuras si-au facut blat cu PSD-ul, ajutandu-l pe Robert Negoita sa castige un nou mandat.

Loading...

Si pentru ca lupii moralisti s-au strans la sfat, haideti sa le amintim cum, tot in 2016, cabinetul Dacian Ciolos (inclusiv Dan Barna) primea sprijinul lui Liviu Dragnea si al baronilor PSD. Despre legaturile vechi ale domnului Ciolos cu PUNR, Vatra Romaneasca si vulpea operativa n-am sa vorbesc aici. E suficient sa-l stim portavocea Stangii eurocrate.

Tot in 2016 candidata USB la Sectorul 3 a fost nu alta decat inocenta doamna Roxana Wring, o exponenta a „oamenilor noi” in politica. Doar ca dansa, inainte de 1989, a turnat din la Securitatea lui Ceausescu iar alte virtuti profesionale majore n-a prea etalat.

Tot acum patru ani, PNL a pescuit din provincie un candidat care a obtinut 9,41%. De ce? Fiindca seful organizatiei PNL din sectorul 3, Florin Alexe, era prieten la catarama cu Robert Negoita si i-a aranjat un contracandidat care sa piarda rusinos. si, pentru ca a acceptat sa fie umilita de Robert Negoita, PNL a recompensat-o pe doamna Catalina Pocora cu un post caldut in CNA (cu care nu avea nici o legatura), unde n-a mai auzit nimeni de ea.

N-am astazi dispozitia de-a primi lectii de politica sau morala din partea fariseilor care au lasat ciuma rosie sa domine cel mai mare oras din Romania: sectorul 3. stiu un singur lucru: batalia noastra cu PSD (inclusiv aripa Victor Ponta) e veche si tenace.

Dac-ar dori sa-l batem mar pe Robert Negoita, candidatul PNL-USR din Sectorul 3 ar face bine sa se retraga. Daca nu strategic, macar de rusine pentru trecutul recent al blaturilor cu miros de USL”, a afirmat Mihail Neamtu, propunerea partidului Miscarea Populara pentru Primaria Sectorului 3.