Meteorologii avertizeaza: Vijelii si posibil grindina in a doua parte a zilei si la noapte in Bucuresti!

22

Meteorologii au actualizat prognoza speciala pentru Capitala, preconizand ploi torentiale, vijelii si posibil grindina in a doua parte a zilei de vineri si in cursul noptii. Vremea ramane instabila si sambata si duminica.

Loading...

Potrivit prognozei speciale pentru Bucuresti, vineri, instabilitatea atmosferica va fi deosebit de accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelie si posibil grindina.

Probabilitatea pentru aceste fenomene va fi mai ridicata in a doua parte a zilei si in cursul noptii. Cantitatea estimata pentru acest interval este de 25-30 l/mp si izolat posibil 40-50 l/mp.

Temperatura maxima va fi de 26-28 de grade Celsius, iar cea minima va fi de 15-16 grade Celsius.

Sambata, vremea se va mentine instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si, mai ales in primele ore ale zilei si, din nou, seara si noaptea, se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade Celsius, iar cea minima de 15-16 grade Celsius.

Duminica, vremea se va mentine instabila. Vor fi innorari temporar accentuate, averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelie si conditii de grindina, cu o probabilitate mai mare de aparitie dupa-amiaza, seara si la inceputul noptii.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade Celsius, iar cea minima de 15-17 grade Celsius.