Maria Grapini vrea sa dea in judecata publicatia de satira online Times New Roman pentru o gluma: „La orgia gay din Bruxelles era si Grapini, care a inteles ca e concert de orga”

152

Europarlamentarul PSD Maria Grapini ii ameninta pe cei de la Times New Roman ca ii va da in judecata pentru „stiri false”, dupa ce acestia au postat un material intitulat „La orgia gay din Bruxelles era si Grapini, care a inteles ca e concert de orga”.

„Daca nu veti sterge aiureala postata si nu veti dezminti va voi da in judecata! Stiti bine ca exista lege pentru stiri false”, a comentat Grapini pe pagina de Facebook a TNR, conform Aktual24.

Loading...

Iata materialul satiric de pe TNR care a enervat-o pe Maria Grapini:

Noi detalii ies la iveala despre orgia gay de la Bruxelles. Surse din politia belgiana au dezvaluit ca singura femeie care a participat la orgie a fost europarlamentarul roman Maria Grapini, insa din cu totul alte motive decat cele ale celorlalti participanti.

„Eu am venit pentru un concert de orga aici”, le-a spus Grapini politistilor belgieni. ”Eu am auzit ca aici se tine o orgie si am considerat ca va fi un concert special, care nu trebuie ratat. Adica un concert nu doar cu o singura orga, ci cu mai multe. Mai multe orgi, deci o orgie. Sunt extrem de dezamagita ca politia a anulat orgia.“

„Dar nu ma las“, a promis europarlamentarul roman. „O sa cumpar eu vreo doua-trei orgi si o sa fac orgie la mine acasa in fiecare seara. Daca altii au voie sa asculte muzica la boxe, am si eu dreptul sa fac orgie la mine acasa. Si o sa-i chem la orgie pe copiii si nepoteii mei, ca sigur le place orga si lor”.