Firea a rabufnit dupa ce Nicusor Dan i-a dat afara nasa din Primarie: „Nu a facut nimic intr-o luna. Dezamagire cat cuprinde printre cei care si-au pus sperante in el”

67

Fostul primar PSD al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Nicusor Dan nu a facut nimic de cand si-a preluat functia. „Dezamagire cat cuprinde printre cei care si-au pus sperante in el”, acuza Firea.

„Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. O luna cu noul primar. Al Dreptei Unite. Dezamagire cat cuprinde printre cei care si-au pus sperante in el: apa calda si caldura NU, lucrari dinamizate la Centura ocolitoare a Capitalei – NU investitiile la Metrou NU, reducerea poluarii NU – ne-a scos ochii tuturor ca va primi din prima zi sprijin de la guvern: bani, proiecte -, plata stimulente financiare pentru persoane cu dizabilitati, gravide, nou-nascuti, testare PCR, FIV etc – NU. Le promite dupa alegeri. Cine sa-l mai creada? Cine sa-i mai creada?”, a scris Firea, joi, pe Facebook.

Loading...

Ea a tinut sa comenteze si anuntul lui Nicusor Dan ca va vota cu PNL.

„De parca ne-ar interesa pe cine recomanda. Ne intereseaza doar sa-si tina promisiunile din campanie. Dar, dupa cum chiar el a zis: bucurestenii trebuie sa mai aiba rabdare.

Plicusor Ban si Orban Sica Mandolina – a tunat si i-a adunat! Gogosi, manipulari, exagerari, cinism si nepasare fata de oameni. Se incurca in propriile minciuni. Le mai permiteti?”, a mai scris Firea.

Primarul general, Nicusor Dan, a anuntat miercuri ca Alina Tarcevschi, director executiv adjunct la Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, a fost data afara. De asemenea, el a decis si inlocuirea lui Marius Coaje cu Edmond Niculusca in functia de director adjunct al Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic.

„Azi am decis schimbari in conducerea Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, subordonata Primariei Capitalei. Pleaca din functii Marius Coaje, director adjunct, si Alina Tarcevschi, director executiv adjunct. De asemenea, in functia de director adjunct al acestei Administratii il voi numi pe Edmond Niculusca. El e fondatorul Asociatiei ARCEN si un om care s-a luptat mult in ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei. E cel care a strans fonduri pentru renovarea Scolii Centrale si a organizat trasee culturale pentru cei care voiau sa descopere vechiul Bucuresti”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

In campania electorala, Nicusor Dan a dezvaluit ca Marius Coaje a fost condamnat penal pentru furt. ”Consilierul pentru infrastructura al Primarului General, Marius Coaja. Este totodata director adjunct al administratiei pentru consolidari. A fost condamnat cu suspendare pentru furt”, a spus Nicusor Dan pe 18 septembrie, prezentand „Caracatita lui Firea”.

De asemenea, Alina Tarcevschi este nasa de cununie a Gabrielei Firea.