Ludovic Orban trage un semnal de alarma: Aseara, la 9.30, nu am gasit pe nimeni in Guvern. Cine e lenes sau ia leafa fara sa faca nimic sa plece!

7

Premierul Ludovic Orban a declarat ca s-a intors marti seara, la ora 9.30, la Guvern si ca nu a gasit pe nimeni. El a avertizat ca atat timp cat ministrul sau premierul munceste, functionarii trebuie sa fie la munca. ”Trebuie schimbat ritmul de lucru ”, a mai spus premierul.

Loading...

”Aseara m-am intors la 9.30 in Guvern si nu am gasit pe nimeni. Trebuie sa inteleaga lumea ca trebuie schimbat modul de lucru si ca, atat timp cat ministrul sau premierul munceste, orice om care este chemat sa-si achite si sa atinga obiectivele stabilite trebuie sa fie la munca.

Trebuie schimbat ritmul de lucru si oamenii sa inteleaga ca suntem in serviciul cetateanului si ca fiecare angajat al institutiilor publice are aceasta obligatie de a isi rezolva toate problemele pe care le are de rezolvat.

Cine e lenes sau s-a obisnuit sa ia leafa fara sa faca nimic sa plece!”, a transmis Ludovic Orban.

Premierul le-a cerut ministrilor sa faca un audit, pentru ca urmeaza a fi adoptate noi hotarari de guvern pentru organizarea si functionarea fiecarui minister in parte.