Viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu pune siguranta pe primul loc si scoate mai multi politisti pe strada!

18

La initiativa viceprimarului PNL Dan Cristian Popescu, Consiliul Local al Sectorului 2 al Municipiului Bucuresti a aprobat reorganizarea organigramei Politiei Locale Sector 2.

Loading...

Astfel, dintr-o institutie cu foarte multi functionari cu functii de birou, dar cu foarte putine forte efectiv pe strazi, noua organigrama va scoate cadrele din birourile comode si le va trimite pe strada, unde sa fie mai aproape de cetateni. Asa se rezolva una dintre marile probleme ale Politiei Locale Sector 2 si anume lipsa de efective pe strada.

Printre primele efecte vizibile va fi o mai ampla desfasurare de forte la primele ore ale diminetii, pentru fluidizarea traficului in zonele cu scoli.

Dan Cristian Popescu s-a aratat foarte multumit de adoptarea acestei hotarari de catre Consiliul Local: “Este unul dintre proiectele la care am tinut foarte mult. Consider ca locul politistilor este in principal pe strada (…) Am inceput un program pilot prin care, in fiecare dimineata, cadre de la Politia Locala Sector 2 ajuta la fluidizarea traficului in zonele cu scoli si gradinite si asigura paza copiilor, permitand astfel parintilor sa isi lase mai rapid, in siguranta, copiii. Pentru a extinde acest program, ce a fost foarte bine primit de catre parinti, aveam nevoie de mai multe resurse umane, in loc sa angajam, impovarand aparatul bugetar, prin aceasta reorganizare rezolvam partial aceasta problema”, a precizat Dan Cristian Popescu.