Lucian Mindruta, mesaj dur catre vedeta Pro TV Dragos Bucur, care a anuntat ca refuza sa poarte masca si sa se vaccineze: „Esti doar un ignorant care crede in libertatea de a imprastia in jur scuipat”

162

Lucian Mindruta a reactionat la o postare in care vedeta emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV a explicat de ce nu poarta masca si nu se vaccineaza.

„Nu sustin ca decizia de a nu ma vaccina este cea corecta, dar sustin si apar libertatea de a lua singur aceasta decizie. Nu incurajez pe nimeni sa nu poarte masca, dar nu sunt de acord cu aceasta ordonanta militara si consider ca traiesc intr-o societate in care inca am voie sa nu fiu de acord cu guvernul si cu deciziile lui si sa imi exprim public acest dezacord”, a explicat Dragos Bucur postarea in care anunta ca nu se vaccineaza si nu poarta masca.

Loading...

Lucian Mindruta a reactionat in urma explicatiilor oferite de Bucur aratand ca valul de critici nu are legatura cu faptul ca nu vrea sa se vaccineze.

„N-are nimeni nimic cu tine ca ai o opinie despre o ordonanta militara. Aia cu masca.
Avem insa o asteptare de la unii care traiesc, ca mine si ca tine, din exploatarea imaginii lor publice. Aceea este de a propune modele de comportament care sa ajute societatea. Sa o apere. Sa ii fie mai bine. Matale ne povestesti cu mandrie ca nu ai de gand sa respecti legea. O lege data ca sa apere alti oameni. Ce urmeaza? O sa treci pe rosu, pentru ca e impotriva libertatii personale sa opresti masina la stop, ca toata lumea?”, a scris Mindruta, pe pagina sa de Facebook.

Mindruta a mai scris ca masca nu este pentru reducerea la tacere a opiniilor. „Masca o porti ca sa nu scoti din gura, pe langa ele (n.a. opinii), si saliva. Saliva cu virusi care pot imbolnavi pe altii. Daca nu ai inteles acest lucru simplu poti ruga pe cineva sa iti explice. Dar nu incerca sa ne vinzi imaginea eroului care lupta pentru libertatea de opinie. Esti doar un ignorant care crede in libertatea de a imprastia in jur scuipat. Mai fin, dar scuipat. Te miri acum ca altii fac acelasi lucru inspre tine? Pai prima flegma a fost a ta!”, a mai scris Mindruta, pe Facebook.