Liviu Dragnea dezvaluie cum a ajuns Grindeanu sa castige 10.000 de euro pe luna la ANCOM: „As vrea sa nu raman pe drumuri”

2030

Liviu Dragnea a dezvaluit, duminica seara, ca el l-a instalat pe Sorin Grindeanu in fruntea ANCOM, dupa ce l-a demis din functia de prim-ministru, pentru ca i-a promis ca nu-l va lasa pe drumuri.

„Cand am avut discutia cu Sorin Grindeanu, eu cu el, sa-i spun ca vreau sa-l propun ca prim-ministru, sigur, a fost de acord si m-a intrebta: ‘Dom’le, daca cumva o sa pice guvernul as vrea sa nu raman pe drumuri’. Si i-am garantat ca daca nu va mai fi prim-ministru, ‘eu te asigur ca voi face tot ce tine de mine ca sa ai un loc de munca’.

Loading...

Fiind in domeniu, nu stiam ca are pricepere si la Transporturi, cu toate ca m-a injurat atunci, a vorbit in ultimul hal despre mine, eu mi-am tinut cuvantul si l-am sustinut la ANCOM. Post pe care l-a ocupat, pentru ca i-am promis, cu toate ca s-a purtat execrabil cu mine”, a declarat Dragnea la Realitatea Plus, duminica seara, potrivit Aktual24.

Grindeanu a fost timp de aproape trei ani presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), din noiembrie 2017 pana in octombrie 2020.

In 2019, el a avut venituri nete de 528.221 de lei, echivalentul a peste 44.000 de lei pe luna. Grindeanu este acum ministru al Transporturilor si vicepremier.