Sorin Grindeanu a facut cu ochiul cand a fost intrebat de ce un secretar de stat PSD nu poarta masca: „Eu zic sa fie amendat”

33

Vicepremierul Sorin Grindeanu a participat, marţi, în judeţul Călăraşi, la o conferinţă de presă unde l-a avut alături, printre alţii, pe secretarul de stat Sorin Vrăjitoru care pe tot parcursul evenimentului nu a purtat masca sanitară de protecţie, ignorând legislaţia în vigoare. Întrebat, la finalul conferinţei, de ce nu respectă legea, Vrăjitoru, fost parlamentar, a tăcut, iar Grindeanu a răspuns, făcând cu ochiul, că subalternul său ar trebui amendat, transmite News.ro.

Proaspăt secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului Sorin Grindeanu, Sorin Marian Vrăjitoru a participat, marţi, la o conferină de presă în judeţul Călăraşi.

Loading...

De la începutul conferinţei, Sorin Vrăjitoru a apărut în faţa jurnaliştilor, alături de Grindeanu, fără a purta masca sanitară de protecţia.

Întrebat la finalul conferinţei de presă de ce nu poartă masca, aşa cum prevede legea, având în vedere că evenimentul s-a desfăşurat într-un spaţiu închis, iar toţi ceilalţi participanţi se conformează, Sorinel Vrăjitoru nu a răspuns.

În schimb, viceprim-ministrul a reacţionat la întrebare.

”Eu zic să fie amendat”, a spus Grindeanu, făcând cu ochiul.

Ulterior, subalternul lui Grindeanu a fost amendat.

”În data de 11.01.2021 IJJ Călăraşi l-a sancţionat pe secretarul de stat Sorin Marian Vrăjitoru cu suma de 500 de lei pentru nepurtarea măştii de protecţie împotriva Covid conform legislaţiei în vigoare”, a transmis, marţi, CNAIR, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a prcizat că secretarul de sat nu a avut obiecţii.

”Organul constatator a notat că nu au fost obiecţii în întocmirea procesului verbal cu numărul 1617599 şi seria JO”, a mai transmis CNAIR.